Underskattade ting!

Publicerad 2012-11-12 20:42:29 i Vardag,

Känner bara att jag måste ta och skriva av mig lite om saker som är grymt underskattade.
1. Att plugga på bibliotek, hur jävla skönt är inte det. Började göra det i våras och fu satan va skönt det är. Finns ingen dator som stör, ingen mat så man kan hoppa iväg och småäta + att det finns böcker om allt så du behöver inte vara utan!
2. Höst, hur mysig är inte hösten? Tycker att det är as skönt när det är den där hösten lisom mitt emellan vinter höst, när det inte börjat snöa än men nästan på G, löv överallt, alla färger, alla stickade tröjor, mössor, halsdukar, vantar osv.
3. Överstryckningspennor, typ mitt liv för tillfället. Bra som satan är det, du strycker bara över det som är viktigast och du fokuserar mest på det när du pluggar, hur lätt som helst. 
4. Sockar, typ det bästa som finns! Det första jag gör när jag kommer hem är att slänga av mig mina strumpor ta på mig mina hemmakläder och dra på mig et par tjocka jäkla sockor då jäklar är det mys på hög nivå.
5. Nötter, asså nötter och "snacks" i alla dess former. Varför äter jag inte mer nötter istället för godis, typ hur nyttigt och GOTT som helst. PEACE 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela