.

Publicerad 2012-12-29 17:10:14 i Vardag,

Emma klagar återigen på mitt dålig bloggande, eheh... Skulle blogga ett antal gånger men blogg.se appen fuckar så hartyvärr inte kunnat, men iallafall har de hunnit bli jul, ättit massor, gått uppnågra kilon, legat i soffan och inte gjort ett piss, fick dåligt samvete och tog en 2 timmars promenad. Har varit ner till mellandagsrean på stan med moa och myst, har hunnit varit upptill gränby, småshoppat lite underkläder och sånt nödvändigt skit. Umgåtts en hel del med familjen och ätit lite mer har även hunnit drick min egen kroppsvikt i tea några gånger om. Fint det! Nyår om 2 dagar också juste, har lite smått panik över vad jag ska ha på mig dock men får väl leta fram nånting i garderoben. 2013, herregud känns som om det var 2010 typ 2 dagar sen, fy fan fyller fasen 16 om mindre än 3 månader, känns ganska jobbigt faktiskt, väldigt, väldigt jobbigt ärligt talat. Men lyssnar på Mario och förösker glömma bort det lite halvt i nått hörn av min hjärna. Saknar min lilla klubb lite för myckt känner jag men får se dom på torsdag tror jag det blir, gooooos. Har väl inte så mycket mer att säga antar jag, PEACE.

Fallin'

Publicerad 2012-12-21 17:39:08 i Vardag,

 
Lite bilder från de senaste dygnen!
Vet inte riktigt varför jag har en blogg egentligen, haha är sämst på att blogga och gör det alldeles för sällan..
Men det är väl kuuuul. Har iallafall hunnit träffa Sam Pepper, myst i kyrkan, gråtit över betyg och fått jullov sen vi hördes sist. Sitter just nu och har alldeles för tråkigt och är alldeles för trött och lyssnar på Macklemore, fint det. Fixade julklappar gjorde jag igår, hade inte köpt en ända försen igår och vart klar på typ en timme igår, hann även trycka i mig en pasta carbonara i ett pinsamt tyst personalrum med mammas kollegor. Blev upptvingad av mina snälla :) päron :) imorse :). Usch, har sedan spenderat hela dagen med att dricka varm choklad och åka i backen med edvin.
 

Hej Emma

Publicerad 2012-12-16 09:32:55 i

Idag är det kyrkan som gäller sedan ska jag och Linda iväg mot Stockholm för att träffa SAM PEPPERRRRR, TAGGAD TJEJ HÄR! Okej nöjd nu Emma 😘

She doesn't even go here!

Publicerad 2012-12-01 11:59:14 i Kläder ,

De senaste dagarna har spenderats ned filmmys och pyssel i kyrkan, skrivit idrotts prov, hade även Brandövning mitt i provet, första snön har kommit och jag var varit på bio med klassen min. Så grym film/dokumentär. Handlade om Utoya och breivik och hela det där. Så sjukt bra och så hemskt samtidigt satt där och grät lite fint, Herregud.
Men iallafall idag är det lördag och jag har inga som helst planer vilket är grymt skönt ska jag säga. PEACE

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela