Skyfall

Publicerad 2012-10-29 23:57:00 i Vardag,

Yooo mackaflow, nej skoja men seriöst hej. åndag kväll och jag kan vara uppe hur jädra länge jag viiiiiiiill, yeaääh! 
Kommer troligen ligga helt utslagen i min säng med kläder och allt på men det är mysss. Har inte hänt någe mycket alls sen vi hördes för några timmar sedan men har faktiskt varit utanför dörren och hemma hos några kompisar hos familjen i nån timma och var bara almänt socialt awakward. Kom nyss innanför dörren och slagit på one dirction's nya singel för 1234568 gången idag. Ne,j nu ska jag hoppa vidare, peace! 
Bjussar på en härlig, men dock lite för gammal bild här också!

Monopol

Publicerad 2012-10-29 14:10:14 i

Måndag och jag har höstlov, livet leker hörrni! Gick och lag mig rätt så tidigt igår och vaknade helt utvilad 9 imorse. 1D släppte sin nya singel imorse vilket var grymt så jag fick sitta och gråta lite, var dock nog en blandning av att jag är enorm känslosam pga mens och att den var så grymt fin och att min favo ginger har skrivit den, (efter Elin såklart ;) har även spelar monopol i några timmar med pappa och edvin. Får se vad testen av dagen tar mig, ha det bra!

Home is whenever I'm with you

Publicerad 2012-10-28 08:54:40 i

Tjenare vänner! (Ni som då fortfarande kikar in på min blogg ibland) det var ett tag sen sist, ja det var det. Och vad har jag hunnit med sen vi sist hördes av, jo jag har rockat på en rosa bas, R O S A, med grymma människor, jag har haft en alldeles för chill dag i skolan(men jag klagar inte!), visat upp min allt för underbara kropp på fyrishov, myst med F&F, har även hunnit sova där, varit i skogen och fått en ny bästa kompis som går vid namnet Emma och är 6 år och sen så gar jag även hunnit ta mig ut hit till sommarstugan min. Just nu, i denna sekund, 08.42, så ligger jag i en säng som är alldeles för obekväm för att få finnas + att jag är för lång för den så mina fossningar hänger och svänger utanför kanten, ha i tanken att jag bara är 1,60. Nej inte trevligt på någe sätt och vis! Men Idag bärs det även hemåt och jag ska sova i mm egna säng, YEEEES! Nej nu ska jg förflytta mig ut i köket, hej svejs!
Bilder från de senaste dagarna här under 👇

När livet sviker

Publicerad 2012-10-24 20:09:44 i Vardag,

Har inte så mycket att säga just nu förutom att livet sviker mig och livslusten ligger på noll. Så jag får se när jag återkommer, behöver tid och bara tänka och skita i allt ett tag. 

Det blir jag och apan ikväll!

Publicerad 2012-10-23 18:54:37 i Vardag,

Min kväll är uppbokad med hardcore pluggning på hög nivå. Måste verkligen får in skiten i min alldeles för tröga hjärna. Annars har dagen rullat på som vanlig tisdag med andra ord alldeles för långsamt. Och sen blev det inge klubben heller, nej för att plugg praktiskt taget är mitt liv nu för tiden. Missade spa, livet är hårt det kan jag lova. Nej nu ska jag återvända till mitt sociala liv med apan! bye bitchessss

il prete rosso

Publicerad 2012-10-22 23:28:17 i Vardag,

Fyller ut med lite skit från tumblr
Anteckna att rubriken är på italienska och jag känner mig fett internationel och cool som få. 
Nej men allvarligt, tar faktiskt tid från mitt åhh så produktiva pluggnings timma så här runt 11 kvisten...Var ju iallafall i stockholm hela dagen igår, fick spel inne på american apparel för att jag inte hade någe pengar (im broke niggah, im broke!) Var på jesus christ superstar, vilket var asså W O W, mäktigt, underbart och härligt! Så sjukt bra, något att rekommendera stort! Var även där med människor som förgyller mina dagar, ni är bäst! Vart kina/thai buffe på det, och ni ska bara veta hur jävla mycket mat jag åt, sushi, kinamat och friterade bannan med glass och lite till, åt typ lika mycket som ett fullvuxet mans fotbollslag skulle ätit efter match, skojar intE! Vart sedan mysig tåg resa hem på golvet på tåget, härligt. Ovh idag är det måndag, vaknade upp imorse i hopp om att det skulle vara söndag, men nej. Trög som många en måndag morgon drog jag mig up fick på mig typ det fulaste jag nånsin haft kom jag på när jag kom hem igen. DAgen rullade som vanligt och alla var nöjda och glada, eller inte.... Nu sitter jag här med påsar stora som afrika undr ögonen och förösker få ihop pluggandet. Har även letat upp lite nya människor på spotify, success! Hittade nån random kille som är grym som jag lyssnar på nu. Smashade en stor jävla spindel på min vägg med min bok, gick inte lika bra. Nej men nu ska jag låta er rulla vidare, byeeeeeeeee! 

4 bilder från dagen

Publicerad 2012-10-21 22:35:18 i

Orkar inte ta hela dagen nu, är alldeles för trött så jag berättar mer om det hela imorgon men kan lätt säga att denna dagen har varit helt underbar, så tack alla! Här har ni 4 bilder från idag!

Livet Väntar

Publicerad 2012-10-20 17:06:00 i Vardag,

SItter just nu och skriver om MS till min redovisning i biologi nästa vecka. Inte direkt taggad kan man äl säga. Nästa på schemat står ännu mer biologi plugg och sedan musikplugg. Usch fattar inte att jag sitter här på en lördag. Kul liv liksom. Har även en kopp te som står här bredvid mig och usher som håller mig sällskap genom musiken. Sitter även och saknar min morfar som jag inte träffat på typ 150 år och även Julia, även om jag träffade na i fredags. Men livet är hårt och jag sitter fortfarande och har läxor att göra så nu ska jag dra mig tillbaka till mitt sociala liv bland läxor och tumblr! 
Bild på mina underbara goseungar! 

Saturday Mo Fuckers

Publicerad 2012-10-20 15:15:20 i Vardag,

2 bilder från gårdagen. 
Fredag igår, hur skönt som helst. Dagen i skolan kändes dock ganska onödig med tanke på att 2 lektioner var intsällde och vi fick sluta en timme tidigare, men jag gnäller inte. Hann åka ner på stan och köpa mina älskade byxor och satte mig sedan på bussen igen för att åka till kyrkan där det var glee projekt på G. även om det var väldigt misslyckat för att inget av grejerna funkade eller fanns på plats. Otaggade vart vi hela högen och åkte hem. gjorde vi. När jag kom hem var det bara min kära broder på plats i huset. Vart middag för en och sedan mys i soffan framför Jersey Shore, liveeeet. Lördag idag och det ända jag har inplanerat är plugg, vilket är ganska sorligt ärligt talat. Men så är det är man har 2 redovisningar, 2 prov och en renskriving att hinna klart med till nästa vecka... 
 

Onsdag den sjuttonde oktober tvåtusentolv

Publicerad 2012-10-18 00:18:00 i

Dagen har bestått av skola, äcklig lunch, mer skola, snabbmellis hemma hos Emma, sprang till fyrishov, bowling med barnen, jag satte min första strike i mitt liv, COOLT jag vet! Hoppade på första bästa bus hem, middag och sen några sega jobbiga timmar plugg. Och nu äntligen ska jag sova! >

Greatest Mistake

Publicerad 2012-10-16 22:41:40 i Vardag,

Tisdag, inte den bästa dagen i skolan kan man väl säga men har varit på bra humör hela dagen idag. Började med att snooza 56 gånger och hann desutom äta lugn och ro med min lille bror, syltmackor stt fint så där på morgonkvisten. Fick skjuts av pappa till skolan. Lektioner som vanligt, fick reda på vart jag låg till i engelska, riktigt nöjd med det vart jag också måste jag ta och säga, fick klart min krönika, fick lära mig om kastrater, vanlig isdag med andra ord. 
Kyrkan efter det, möte up med alla underbara människor där. Drack lite för mycket varm choklad, åt kakor, mys i soffan och bara min underbara klubb med andra ord! Ska nu ta och fixa det sista på min historieredovisning innan jag somnar så godnatt och ha're bra! 
Söt liten bild på moi och Elin, och Elin om du läser det här jag saknar dig boo! 

I got a war in my mind

Publicerad 2012-10-15 22:36:01 i

Har bara varit en helt vanlig måndag idag. Vaknade innan solen imorse vilket var jäkligt deprimerande men mysigt att gå själv till bussen i mörkret om jag ska vara ärlig. Skolan rullade på alldeles för segt för min smak och höll på att somna under matten och halvsov genom sista lektionen vilket var spanska. Tog bussen direkt hem och har hunnit myst med mami, städar mitt rum(halvt, på nån höger), kollat på TV, käkat godis från i helgen och varit uttråkad så jag agerade kreativ och fixade mig själv ett armband. Sprungit runt i underkläder och lekt Michael Jackson med tandborsten i hand har jag även hunnit med. Ska nu äntligen dra mig till koja och sova ut inför morgondagen!
Skorna nedanför är ett STORT vill ha just nu!

Rosebud

Publicerad 2012-10-14 22:36:00 i

Måndag imorgon, usch vill värkligen inte ha måndag skulle helst ha helg hela livet om jag ska vara ärlig. Men nu är det måndag imorgon, skola som vanligt och sen får jag väl se vart dagen tar mig. Har inget specielt inplanterat. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sova några timmar innan jag måste upp igen.

 

Minja Ida Marie Juni

Publicerad 2012-10-13 19:27:59 i

Har varit på dop idag, ingen mindre än min kusin Minja. Hela familjen satt i bilen redan klockan 9 imorse för att vi skulle hinna till dopet som började 11 och ägde rum strax utanför Stockholm. Träffade på släkten och sedan åkte vi alla till nån lokal där det var först massor med mat sedan hur mycket fika som helst. Mysigt att träffa alla, vissa på min fasters sida av familjen har jag inte sett på över ett år. Men trevligt var det, fick höra många "åhh vad stor du blivit" "kommer ihåg när du var såhär liten" osv, härligt. Runt 3 tiden så var vi iallafall på väg hem igen och jag slocknade ca 2 min efter att jag satt mig i bilen med musik i öronen. Köpte pizza och godis på vägen hem och nu sitter jag här i soffan och kollar på The Mask, Gud var typ världens bästa film när jag var liten, hade den på VHS, bäst fan. Nej nu ska bag sluta nubbandes och fokusera på filmen!

Romeo, Oh Romeo

Publicerad 2012-10-12 22:01:21 i

Ligger här i soffan med min käraste Julia och myser. Kollar på Romeo och Julia och får panik för att Leonardo dog, fick ryck för Justin biebers nya musik video och för att han är så sexig, A V L I D E R. Nej nu ska vi sätta på nästa film!

Still i am fallen for him and he is too

Publicerad 2012-10-11 17:35:04 i

Jorå, denna dagen var lagom spännande. Började med sovmorgon och glatt humör samt stress för att hinna till skolan nån timme senare låg man i en sjukhusäng, h ä r l i g t! Vanlig torsdag med andra ord. Nej men tack till alla mina fina käraste vänner som hjälpte till och alla fina sms, ni är bäst! Älskar er. Och om det är nån som inte går i min klass som läser min blogg, det är inte världens grej och jag höll inte på att dö eller någe sånt.
Men nu då, ligger i sängen och har precis kollat klart på världens töntigaste film, haha. Har även hunnit ligga i min säng och gjort ingenting men ska snart ta och fö i mig lite mat. Blir dock Ingen dans för mig i kväll vilket är bajs. Nej men nu ska jag ta mig ur mon alldeles för sköna säng!
Dagens outfit + en bild på moi and mamma från idag här under!

Tired As Fu*k

Publicerad 2012-10-10 22:04:12 i Vardag,

 
Dagen har typ rullat på som alla andra onsdagar även om förmiddagarna är S Ä M S T. Var på almänt bra humör men trött som satan. Förflyttade mig sedan till kyrkan där jag spenderade hela min eftermiddag med att ta hand om barnen. 
Tog bussen hem i mörkret och möttes av farmor och farfar när jag kom hem, aldrig fel! 
Trök i mig mat, stor skål glass på det och jag var nöjd. Har suttit och facetimat med Elin ett tag också, ska snart skypa med na också för den delen, hunnit få ett medelande från min favorite tumblr, och pratat med Linda.
Spenderar nog resten av min kväll i min säng hade jag tänkt mig och sen är det ju, torsdag imorgon vilket betyder sovmorgon, aww yeaaaaah! Resten av morgondagen tar jag imorgon!
 

HYFR

Publicerad 2012-10-10 15:34:28 i

Agerade kreativ igår i kyrkan och sen hade jag detta på mig igår!

No Trouble No Pain

Publicerad 2012-10-08 21:24:22 i Vardag,

Dagen började tidigt och jag snoozade alldeles för många gånger och fick skynda rejält för at hinna med mamma.
Väl i skolan så var det väl inget specielt HK andra lektionen och jag, Alex och Elsa fick för oss att vi skulle till ikea och äta lunch för vi hade lång lunch, och vi åkte till inget mindre än IKEA för att äta lunch. Billig och fasen så god lunch det vart det kan jag säga. Mätta och glada spang vi tillbaka till skolan där de sista lektionerna spenderades med magont från för mycket köttbullar, yup... Satte mig sedan på en trång buss hemmåt och sitter här och ör alldeles för nöjd med livet för att jag har inga läxor. Ska ta och mysa ner i sängen redan nu för att läsa en bok. Toodles to you bitches! 
 

Här Är Jag

Publicerad 2012-10-08 20:52:03 i Vardag,

Okej då sitter jag här och bloggar igen. Denna gången själv. Orkar inte dra hela historien vem jag är men om du vill läsa de så finns det till höger i bloggen. Jag kommer skriva om lite allt möjligt här och om en hel del onödigt men sån är jag så det får du vänja dig med om du ska läsa min blogg. Så här kommer nog lie allt möjligt mellan himmel och jord så, let's go! 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela